NORGESCUP 24.02.13

NORGESCUP 24.02.13

Sandra NC sølv

 

På søndag 24.02.13 stilte Os Kickboxing klubb på Norges cup i Laksevåg hallen med 2 deltagere i pointfighting som er det nye navnet på semikontakt.
Christer Jensen stilte i +85 kg Herre klassen der det var 8 stk med.

christer sin kamp
Christer fikk 1 kamp der han tapte 10-4, første omgang hadde han full kontroll på motstander men gikk tom for krefter i midten av 2 omgang, dette skyldes  at han ikke har fått trent noe særlig det siste halve året pga skade og jobb

Sandra Instebø stilte i Damer +62 kg, med totalt 8 stk i klassen, dette var første stevne til Sandra der hun har gått i dameklasse, tidligere har hun vært i junior og hun merket fort at nivået i dame klassen er noe høyere enn i junior damer.

1 kamp var Sandra etter våre øyne uheldig og fikk walk over pga motstanderen skadet seg under oppvarming, og dermed var hun rett i semi finalen
Semifinalen møtte en nervøs Sandra veldig bra motstand og kampen endte 12-12 etter full tid. da ble det ekstra omgang på 1 minutt og Sandra skjerpet seg veldig og vant kampen med to poeng.

Sandra vs Ina i finale
Finalen møter Sandra Landslags utøver og osingen Ina Grindheim og Sandra er ikke fornøyd med 13-3 tap, men Sandra gikk en fin kamp og vi er veldig fornøyd med resultatet, Ina er ikke lett og slå:)

Vidar Kaastad som tidligere gikk for os og som no går for bergen kickboxing fikk bronse i Herrer -75kg domain name buyers .

234 kommentarer

  1. Superbra! Gøy at dere kom:-) Sandra gjorde en kjempefin kamp mot Ina! Og dere er alle mer enn velkommen til å trene og sparre på Bergen Kampsportsenter hver onsdag kl 1900 :-)