BERGEN FIGHT CLUB 28 MARS

BERGEN FIGHT CLUB 28 MARS

I samarbeid med Norges kickboxing forbund og Bergen Kickboxing klubb så arrangerte Bergen Kampsportsenter det 2. Fight Club Stevnet hittil i år. Det var påmeldt 45 utøvere fra Champions, Os og Bergen Kickboxing klubb. Stevnet startet med en boksekamp mellom klubbkameratene Bård Gronstad og Lars Rossvold. Bård trakk det lengste strået i denne jevne kampen. Andre kamp var en fullkontakt kamp mellom Else Karin Bache(Champions Kickboxing) og Marte Karlsen (Bergen Kickboxing). Marte kjempet hardt i sin første kamp mot enn mer rutinert Else. Klar seier til Else Karin! Tredje kamp ble en makt demontrasjon av trener Lee Harris mot Gunnar Søvik i en fullkontakt boksekamp. Lee vant på teknisk knockout mot nokså erfarne Gunnar Søvik. Etter fullkontakt kampene så fulgte det semi og lettkontaktkamper. Det var totalt 23 kamper som gikk denne lørdagen. . Det var kamper i alle nivåer og utøverne fikk en god opplevelse på hvordan det er å gå kamper med dommere tilstede. Det er en veldig god erfaring å ta med for de som ønsker å konkurrere på Norgescup stevner som arrangeres i løpet av året. På dette stevnet gikk bestemannsprisen til Joachim Ohnstad fra Champions kickboxing for sin gode innsats. denne premien deles ut til den utøveren som markerer seg mest i løpet av dagen. Gratulerer!! Bergen Kampsportsenter ønsker alle velkommen til neste fight Club stevne 9 mai. Og håper flere vil dra nytte av dette tilbudet.

Det er ikke lenger mulig å kommentere på denne posten